Alabalık (Oncorhynchus Mykiss)

Taze ya da Dondurulmuş Bütün, İçi Temizlenmiş.

Taze ve donuk seçenekleri mevcuttur.

Gökkuşağı alabalığı Salmonidae familyasına ait bir tür olup Kuzey Amerika ve Asya’nın Pasifik kıyılarındaki soğuk su nehirleri ve göllerinden tüm dünyaya yayılmıştır.

Ülkemizde havuzlarda, baraj göllerinde ve denizlerde ağ kafeslerde yetiştiriciliği yapılan en önemli türler arasındadır. Bu tür, temiz, soğuk ve yüksek kalitedeki suları tercih ederler. Eti kılçıksız olup oldukça lezzetlidir. İçeriğindeki omega-3 yağ asitleri ile kalp dostudur.

Alabalık Özellikleri

Kalibre:

Bütün/Temizlenmiş 250-300g,300-350g,350-400g,400-450g,450-500g,500-550g,550-600g.

Glaze:

Glaze % 0-5-10-20 (müşteri talebine bağlı).

Ambalaj:

Strafor ya da karton kolilerde.