Levrek (Dicentrarchus Labrax)

Taze & Dondurulmuş Bütün, İç Alınmış, Fileto PBO ya da PBI.

Taze ve donuk seçenekleri mevcuttur.

Levrek balığı, denizlerin en lezzetli ve popüler balıklarından biridir. Beyaz eti, düşük yağ oranı ve hafif, tatlımsı tadıyla özellikle tercih edilen bir balıktır.

Yumuşak dokusu ve kolay ayıklanabilir kılçıklarıyla hem sade hem de çeşitli soslarla sunulabilir. Omega-3 açısından zengin olması, levreği sağlıklı bir besin kaynağı yapar. Bu özellikleriyle levrek, sofralarda sıkça yer bulan, oldukça sevilen bir balık türüdür.

Levrek Özellikleri

Kalibre:

Bütün/Temizlenmiş: 200-300g, 300-400g, 400-600g, 600-800g, 800-1000g

Fileto Kalibre:

50-70g, 70-100g, 100-140g, 140-180g, 180-220g

Kesim Şekilleri: 

V-cut, Kelebek Kesim, PBO/PBI Fileto, Twin Fileto

Bütün/Temizlenmiş, Fileto, Kano, Kelebek Fileto

Glaze: 

Glaze % 0-5-10-20 (müşteri talebine göre)

Ambalaj: 

Strafor ya da karton kolilerde